Si të dini se i dashuri juaj vërtet ju do

Nëse keni qenë së bashku me të dashurin tuaj për pak kohë, ju mund të dëshironi të dini nëse po bëhet seriozisht. I dashuri juaj mund të thotë se ai ju do, por nuk jeni i sigurt nëse ai me të vërtetë bën. Nëse i dashuri juaj nuk thotë se ai ju do, ka mënyra për të përcaktuar nëse ai ndjen apo jo dashuri ndaj jush. Shikoni veprimet e të dashurit tuaj, dhe pastaj merrni parasysh fjalët e tij.

Duke respektuar veprimet e Tij

Duke respektuar veprimet e Tij
Pyete veten nëse ai ju trajton me respekt. Kur i dashuri juaj me të vërtetë ju do, ai do të interesohet për ju. Ai do të respektojë idetë dhe mendimet tuaja, edhe kur nuk pajtohet me ta. Ai do t'i kushtojë vëmendje detajeve në lidhje me pëlqimet dhe pëlqimet tuaja, dhe ai do t'i strehojë nevojat tuaja në maksimumin e aftësisë së tij. [1]
 • A ju pyet për jetën tuaj?
 • A duket ai me të vërtetë i interesuar për ndjenjat dhe mendimet tuaja?
Duke respektuar veprimet e Tij
Vëzhgoni aftësinë e tij për të bërë kompromis. Nëse i dashuri juaj ju respekton, ai do të fillojë kompromise edhe pse nuk i keni kërkuar prej tij. Pavarësisht nëse ai bën kompromise për gjëra të vogla, si të shkosh për të parë një film për të cilin nuk i intereson, sepse ai e di që do të të pëlqejë, ose çështje më të mëdha, kompromisi është një shenjë e rëndësishme që i dashuri yt me të vërtetë të do. [2]
 • Kompromisi i vërtetë nuk do të thotë "Unë do ta bëj këtë për ju, nëse e bëni këtë për mua". Nuk është një bisedim.
 • A insiston të ketë të drejtë për një mosmarrëveshje mendimi? Apo është në rregull me lejimin e fjalës së fundit?
Duke respektuar veprimet e Tij
Vini re se djali juaj ju prek. Shumica e njerëzve në dashuri kanë nevojë të prekin objektin e vëmendjes së tyre, edhe pa aktivitet seksual. A duket ai i interesuar të të prekë? A ndihet i interesuar për ju kur po ju prek? Prekjet publike janë një shfaqje publike e dashurisë dhe i tregojnë botës se personi kujdeset për ju. [3]
 • Nëse nuk jeni i sigurt se si ndihet ai kur ju prek, kontrolloni me ndjenjat tuaja. Po ndjehesh i dashur? Apo po ndjeheni sikur ai po përpiqet të "kërkojë një pretendim" duke ju prekur në publik?
 • Nëse është i trembur, ose nëse është nga një kulturë ku prekja e publikut nuk është e pranueshme, ai mund t'ju pëlqejë dhe megjithatë rrallë ju prek.
 • Kur një burrë prek fytyrën e një gruaje, kjo është shpesh një shenjë se ai dëshiron të jetë më afër saj.
 • Një prekje mbi shpatull ose dorë nuk është domosdoshmërisht një prekje intime në shumicën e kulturave. Sidoqoftë, nëse ai ju prek në pjesën e poshtme të shpinës, ose butësisht lëviz dorën e tij përgjatë këmbës, kjo është shpesh një shenjë tërheqjeje.
 • Nëse ai ju prek vetëm në mënyrë private, kjo është një shenjë paralajmëruese. Nëse ai ju prek VETM në publik, kurrë në privat, kjo është një shenjë tjetër paralajmëruese.
 • Respektimi kërkohet në mënyrën se si ai ju prek. Nëse nuk ju pëlqen mënyra se si ai ju prek, dhe ai e bën atë sidoqoftë, ai nuk ka gjasa të ju dashurojë vërtet.
Duke respektuar veprimet e Tij
Sigurohuni që ai dëshiron që ju të kaloni kohë me miqtë dhe familjen e tij. Nëse i dashuri juaj dëshiron t'ju mbajë të gjithë për veten e tij, të mos ju ndajë me miqtë dhe familjen e tij, ai nuk ka gjasa të ju dashurojë vërtet. Nëse ai me të vërtetë ju do, ai do të dëshirojë t'ju përfshijë në të gjitha fushat e jetës së tij. [4]
 • Përfshirja e jush në jetën e tij familjare mund të jetë e vështirë në fillim, veçanërisht nëse marrëdhënia e tij me familjen e tij është e paqëndrueshme ose e rëndë.
 • Nëse ai ju trajton ndryshe rreth familjes dhe miqve të tij, pyesni atë pse është kjo. Nëse ai është vërtet i dashuruar me ju, ai do të jetë krenar për ju pa marrë parasysh se në cilën kompani jeni.
Duke respektuar veprimet e Tij
Konfirmoni se ai dëshiron të kalojë kohë me miqtë dhe familjen tuaj. Dikush që ju do, do të interesohet për familjen dhe miqtë tuaj. Edhe nëse nuk i pëlqen ata, ai do të jetë i gatshëm të kalojë kohë me ta nëse dëshiron që ai të dëshirojë. [5]
 • Nëse i dashuri juaj shmang familjen dhe miqtë tuaj, ai mund të jetë i trembur. Nëse ai përpiqet t'ju bëjë që t'i shmangni ata gjithashtu, ai mund të jetë tepër kontrollues. Kjo është një shenjë e keqe.
 • Nëse ai nuk interesohet të njohë familjen dhe miqtë tuaj, kjo është një shenjë se ai me të vërtetë nuk interesohet për ju.
Duke respektuar veprimet e Tij
Vini re nëse ai bën gjëra që dëshironi të bëni. Dikush që ju do, do të përpiqet të bëjë gjërat që dëshironi të bëni, edhe nëse nuk i intereson ata. Për shembull, ai do të hajë në restorante sepse ju pëlqen ata, ose do të shkojë në ngjarje kulturore sepse i keni kërkuar atij. Nëse të gjitha aktivitetet tuaja rrotullohen rreth interesave të tij, kjo mund të jetë një shenjë se ai me të vërtetë nuk ju do. [6]
 • Bërja e gjërave sepse dikush tjetër dëshiron të jetë një veprim i bujarisë. Nëse ai insiston të bëni diçka për të, sepse ai bëri diçka që ju pëlqeni, kjo nuk është bujare. Shtë një formë e manipulimit.
 • Një burrë që me të vërtetë ju do, do t'i kushtojë vëmendje asaj që ju pëlqen dhe nuk ju pëlqen. Ai do të përpiqet të sigurojë se jeni i lumtur, sepse lumturia juaj ka rëndësi për të.
Duke respektuar veprimet e Tij
Shmangni atë nëse ju lëndon. Ndonjëherë njerëzit thonë se ata bëjnë gjëra të dëmshme "sepse unë të dua". Nëse i dashuri juaj ju thotë këtë, kjo është një shenjë paralajmëruese. Mësoni të Njohni një marrëdhënie potencialisht abuzive dhe kërkoni ndihmë. [7]
 • Sjellja abuzive nuk është e kufizuar në dhunën fizike. Nëse i dashuri juaj me të vërtetë ju do, ai do t'ju trajtojë me respekt. Ai nuk do t'ju degradojë, do t'ju thërrasë emra, ose do t'i heqë arritjet tuaja.
 • Nëse nuk jeni të sigurt nëse do t'i besoni të dashurit tuaj kur ai thotë se ju do ju, pyesni një prind ose një mik të besuar për këshilla.

Dëgjimi i Fjalëve të Tij

Dëgjimi i Fjalëve të Tij
Dëgjoni përdorimin e tij të fjalës "ne" sesa "Unë". Kur dikush ju do, ju konsideron kur po mendon për jetën e tij të përditshme. Kur ai bën plane për të ardhmen, ai ju përfshin juve. [8]
 • A ju përfshin ju në planet e tij, apo ai bën plane vetëm për veten e tij?
 • Kur ai flet me miqtë ose familjen e tij në telefon, ai përmend ato gjëra që keni bërë së bashku? A i le ata ata të dinë kur është me ju? Apo a shmangen të flasë me miqtë e tij kur është me ju?
Dëgjimi i Fjalëve të Tij
Shihni nëse ai kërkon falje kur gabon. Disa burra kanë një kohë të lehtë duke thënë se janë keq, por veprimet e tyre mund të mos ndryshojnë. Disa burra nuk pranojnë të thonë se u vjen keq, edhe kur e kanë gabimisht. Vini re se si reagon i dashuri juaj kur ai ka bërë diçka të dëmshme ose të pandjeshme. A kërkon falje? [9]
 • Nëse dikush kërkon falje të lehtë, por duket se përsërit të njëjtat modele sjelljeje, faljet e tij nuk janë shumë domethënëse.
 • Një i dashuri i cili është kokëfortë mund të ketë një kohë të vështirë duke kërkuar falje kur gabon, por nëse ai ju do ai do të jetë i pakëndshëm derisa gjërat të jenë përsëri në mes jush.
Dëgjimi i Fjalëve të Tij
Kontrolloni nëse fjalët e tij përputhen me veprimet e tij. I dashuri që thotë gjëra për të cilat veprimet e tij nuk mbrohen, në thelb nuk janë të besueshme. Dikush veprimet dhe fjalët e të cilit nuk përputhen ka një shkëputje nga të menduarit e tij. Kjo shkëputje tregohet përmes veprimeve dhe fjalëve të tij. [10]
 • Kur fjalët dhe veprimet e dikujt nuk përputhen, ai nuk është i besueshëm. Edhe nëse ai ju do, nuk do të keni mundësi t'i besoni.
 • Shumë herë, një i dashur do të përpiqet ta shpjegojë këtë shkëputje përmes rrëfimit të përvojave të tij negative të jetës. Kjo shpesh ka rezultatin që vajzat të ndjehen keq për të dhe të përpiqen të ndihmojnë.
 • Herë të tjera, dikush i kapur në një shkëputje do të përpiqet të fajësojë ty. Ai do ta kthejë bisedën tuaj për t'ju akuzuar për mendime negative. Kjo është një shenjë paralajmëruese.
Dëgjimi i Fjalëve të Tij
Mos harroni se thënia "të dua" nuk është e mjaftueshme. Dikush që thotë, "Unë të dua", por nuk vepron në mënyra të dua, me kujdes, në të vërtetë nuk të dua. Fjalët "Të dua" ndonjëherë përdoren në mënyra të pandershme, manipuluese. Kur dikush thotë: "Unë të dua", konsideroni nëse veprimet e tyre përputhen me fjalët e tyre. [11]
 • Nëse nuk jeni të sigurt nëse duhet t'i besoni fjalëve të dikujt, kërkoni një person të besuar për t'ju ndihmuar ta kuptoni. Ndoshta ata kanë vërejtur diçka që nuk e keni.
 • Nëse ndiheni të bindur që i dashuri juaj me të vërtetë ju do, atëherë jeni gati të mendoni nëse kjo është mjaft mirë për ju. Nëse i dashuri juaj ju do, nuk do të thotë që duhet ta dashuroni përsëri.
Po sikur i dashuri im të mos flasë me mua?
Pyete atë që po ndodh. Ai ndoshta është shqetësuar nga diçka tjetër dhe nuk e kupton se jeni i prekur nga ajo. Ju jeni në një lidhje, dhe një nga pro për atë është që ju duhet të jeni gjithmonë atje për njëri-tjetrin. Dhe më e rëndësishmja, dëgjoni.
Unë gjithmonë e quaj të dashurin tim sesa atë që më thërret. Kjo më bën të ndihem i trishtuar, por nëse ankohem fillon një argument. Çfarë mund të bëj?
Tregojini atij ndjenjat tuaja pa e fajësuar atë për to. Thuaji se keni frikë se marrëdhënia është e njëanshme. Nëse ai ju vlerëson, lumturia juaj do të jetë e rëndësishme për të, dhe ai duhet të bëjë një përpjekje për t'ju kënaqur.
I dashuri im prej 2 vitesh më kërkoi që t’i tregoja gjoksin tim në Skype. Nuk më pëlqen kjo dhe nuk pranoj, por përsëri ai më detyron. Shouldfarë duhet të bëj, t'i tregoj apo të luftoj me të për këtë?
Ju duhet t'i tregoni atij jo, dhe ndoshta të shkëputeni me të. Ai nuk po respekton kufijtë dhe ndjenjat tuaja, dhe ju meritoni të trajtoheni më mirë se kaq.
Po sikur të fillonim takimin?
Ai mund të mos të dojë akoma ty. Duhet kohë për të ndërtuar dashurinë e vërtetë.
Farë do të thotë nëse ai ju përqafon gjatë shkollës kur të gjithë janë në kërkim?
Se ai nuk ka frikë të tregojë dashurinë e tij për ju para të tjerëve.
A duhet të fle me të dashurin tim për t'i treguar atij që e dua vërtet?
Absolutisht jo. Nëse nuk jeni gati, thuajini atë. Nëse ai nuk mund ta pranojë këtë, ai nuk ju respekton dhe ju duhet të ndaheni me të.
Si mund ta di nëse një djalë po fsheh diçka nga unë?
Ai me siguri do të veprojë në distancë, pasi nuk ka shumë kohë për ju, nuk do t'ju kthejë thirrjet tuaja, etj. Ai në përgjithësi do t'ju shmanget, në mënyrë që të mos ketë nevojë t'i përgjigjet ndonjë pyetjeje dhe / ose të kapet një gënjeshtër.
Si mund ta di nëse i dashuri im ka një vajzë tjetër?
Kjo është gjëja, ju nuk mund ta dini me të vërtetë, gjithçka varet për të besuar. Nëse dëshironi, mund të hetoni pak, por mos u kapni. Mos u hidhni poshtë në telefonin e tij ose asgjë. Ju mund të pyesni miqtë tuaj ose të tij nëse ai po flet me vajza të tjera. Përsëri, gjëja më e mirë për të bërë është t'i besosh atij, përveç nëse ai të të ka dhënë vërtet një arsye për të mos bërë.
Si mund ta bëj të dashurin tim të kalojë më shumë kohë me mua?
Thuaji të dashurit tënd që i ke munguar dhe se dëshiron të kalosh më shumë kohë me të. Mundohuni të vendosni një datë ku të merrni diçka që ju të dy ju pëlqejnë.
Ndonjëherë ai është me të vërtetë i dashur, dhe nganjëherë ai jo. Nuk di si t'i përballoj këto ndryshime. Cfare bej
Flisni me të për këtë. Mundohuni të jepni disa shembuj se kur ai ka rënë në të nxehtë dhe të ftohtë dhe t'i thuani që nuk jeni i lumtur. Nëse ai me të vërtetë kujdeset për ju, ai duhet të bëjë një përpjekje për të ndryshuar.
Ka shumë kuize në internet që pretendojnë të ju tregojnë nëse i dashuri juaj me të vërtetë ju do apo jo. Merrni ato nëse dëshironi, por konsideroni me kujdes rezultatet e tyre. Këto kuize mund të jenë më interesante për t'ju ndihmuar të mendoni për marrëdhënien tuaj në një mënyrë të re.
Mos harroni se marrëdhëniet abuzive marrin shumë forma. Nëse nuk jeni të sigurt nëse abuzoheni, konsideroni të bëni disa hulumtime në shenjat paralajmëruese të abuzimit.
Nëse e gjeni veten rregullisht duke bërë gjëra që nuk doni të bëni, ose duke thënë gjëra që nuk doni të thoni, për shkak të të dashurit tuaj, mund të jeni në një marrëdhënie të keqe.
acorninstitute.org © 2020