Artikujt e fundit

Të kesh besim ka të bëjë me sigurinë e veprimeve dhe pamjes suaj. Duke qenë rreth një gruaje që ju duket tërheqëse mund të bëjë që besimi i shumë burrave të bie. Ju mund ta konsideroni veten një perso...
Marrja e dikujt për tu hapur është e vështirë. Nëse jeni të interesuar të krijoni një marrëdhënie më të ngushtë me një shoqe apo familje femërore ose një partner të mundshëm romantik, nevojitet një du...
Gjuha e trupit mund të jetë një pjesë e rëndësishme e komunikimit, dhe sytë luajnë një rol të madh në këtë. Ndërsa ekzistojnë pak prova shkencore për të sugjeruar që lëvizjet delikate dhe ndryshimet n...
Ndiheni sikur po dështoni në këtë gjë romantike? A ju duket e dashura juaj me të vërtetë e fikur nga një marrëdhënie fizike kohët e fundit? Ndoshta nuk keni arritur ende në atë fazë në marrëdhëniet tu...
Pavarësisht nëse e keni parë dikë për dy javë ose nja dy vjet, diskutimi për të kaluarën tuaj mund të jetë i ndërlikuar. Ndërsa është e rëndësishme të jesh i sinqertë, është gjithashtu e rëndësishme t...
Miqtë mund të bëhen një pjesë kaq domethënëse e jetës sonë, që ndonjëherë nuk mund ta imagjinojmë jetën pa to. Kështu që kur një mik fillon të ju shmangë ose t'ju japë shpatullën e ftohtë, mund të...
Ju mund të jeni nervozuar për të rrëfyer dashurinë tuaj ndaj dikujt, por do të ndjeheni shumë më mirë pasi të dilni në mënyrë të hapur ndjenjat tuaja. Me një përgatitje të vogël, ju mund të ktheheni d...
Nëse keni një shtypje ndaj vajzës nerdy në shkollë ose në punë, mund të jeni nervoz për të kapur interesin e saj. Sidoqoftë, thjesht duke shprehur interes për tendencat e saj nerdy, ju mund ta fitoni ...
Ashtu si shtëpia juaj, marrëdhëniet tuaja mund të trazohen nëse nuk i mirëmbani ato rregullisht. Keqkuptimet, konfliktet e pazgjidhura dhe ankesat e parregulluara mund të ndërtohen me kalimin e kohës ...
Ndalimi i një shoku nga ngarja nën ndikimin e alkoolit mund të jetë një nga vendimet më të rëndësishme që keni marrë ndonjëherë. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e lehtë ose e mundur të bindësh një shok...
Askush nuk i pëlqen të presë në rreshta. Sidomos kur bëhet fjalë për blerjen e ushqimit të tyre. Këtu janë disa këshilla që mund të ju kursejnë disa minuta në linjën e supermarketeve. Shumica e këshil...
Nëse jeni në një lidhje me një djalë që po shtyp problemet, mund t’ju ​​duhet ta pyesni atë që e shqetëson. Ekziston mundësia që diçka që e bëtë të zemërohej, ose ai të mërzitet nga diçka tjetër. Mëso...
Të flasim për seksin mund të jetë e frikshme, dhe ka shumë këshilla kontradiktore atje se sa më mirë t'i bëni ato biseda. Mos u shqetëso - wikiSi e ka shpinën! Ne kemi tërhequr këshillat më të mir...
Pavarësisht nëse është një prind, shok i dhomës ose partneri romantik, mund të jetë e vështirë të jetosh me dikë që është tepër kritik. Nëse nuk mund të relaksoheni në mjedisin tuaj në shtëpi, është e...
Të kapërceni çdo ndarje është e vështirë, por mund ta gjeni veçanërisht sfiduese nëse akoma e doni ish-in tuaj. Hapi i parë dhe më thelbësor për të ecur përpara pas shpërbërjes është kufizimi i kontak...
Të jesh bukur është një cilësi e mrekullueshme për ta pasur, por është e mundur që ta teprosh. Rezulton se të jesh më pretendues është në të vërtetë e shkëlqyeshme për shëndetin tënd mendor sepse çon ...
Toastmasters International është një organizatë jofitimprurëse që i ndihmon njerëzit të zhvillojnë aftësitë e të folurit në publik dhe drejtimit. Klubet lokale të organizatës u ofrojnë pjesëmarrësve m...
A keni ëndërruar atë puthjen e parë me dikë tuaj të veçantë, por duket se ai kurrë nuk do të bëjë ndonjë veprim? Shanset janë, ai është nervoz dhe nuk mund ta di se si do të reagonit. Ndiqni këto hapa...
Edhe pse shkalla e martesës ka rënë në dhjetë vitet e fundit midis burrave dhe grave, shumë njerëz ende janë duke kërkuar të lidhin nyjën. [1] Duke i kushtuar vëmendje tendencave të fundit të martesës...
Të humbasësh prekjen me njerëzit është një pjesë për të ardhur keq nga jeta. Sidomos kur plakeni dhe takoni më shumë njerëz, është e vështirë të ruani të gjitha marrëdhëniet tuaja. Nëse humbni kontakt...
acorninstitute.org © 2020